Beauty Home Delivery

Få skönhet levererad direkt hem till dig.
Du – bjuder hem vännerna.
Jag – visar upp mina produkter, visar en sminkning och delar med mig av massa tips och råd.

 

Att hålla i ett party är en bra anledning att träffa sina vänner och samtidigt få möjlighet att lära sig mer och makeup och hudvård.

Bjud hem dina vänner på ett party i skönhetens tecken. Du bestämmer precis hur du vill lägga upp kvällen eller dagen. Det kan vara allt från en vinkväll med tjejgänget, fika med föräldragruppen, eller varför inte en aktivitet på jobbet – låt fantasin flöda! Våra produkter faller de flesta i smaken – yngre som äldre, men riktar sig främst till kvinnor.

Som värdinna får du inte bara nöjet att bjuda dina kompisar på en trevlig kväll. Du får även som egenskap av kvällens värdinna en komplett makeup lagd. Samt att du har förmånen att välja mellan våra olika gåvor, som varierar efter månad och säsong.

 

Hur går det till?

Jag kommer till er med min väska fylld med de absolut populäraste produkterna, med någonting för alla smaker. Finns även produktkatalog för att kunna erbjuda extra stort sortiment. Kvällens värdinna får en komplett makeup lagd där alla får ta del av värdefulla tips och råd. Ni får sedan klämma, känna och prova produkterna.

Att hålla i ett party är alltid kostnadsfritt och det finns inget köptvång. Men ska partyt hållas utanför Malmö tillkommer en milersättning.

Ni måste vara minst 8 person.

Visningen tar ca. 1 timme. Är ni väldigt många tar det givetvis längre tid.

 

Alltid fina gåvor och förmåner för dig som värdinna!
Som värdinna för ett party har du förmånen att välja mellan våra olika gåvor.
Våra värdinnegåvor varierar efter månad och säsong.

 

Välkommen att höra av, dig om du har fler frågor eller vill boka ett party, på 040-78926

Kommentera