Färg & Stil

Du är ditt eget varumärke!
Och det tar 4 sekunder för att göra ett första intryck.
Så vem är du och hur vill du uppfattas?

Allt handlar om att välja rätt färger, som passar dig och vad du vill utstråla. Rätt färg för dig hjälper dig att göra det bästa av dig själv. Rätt färg ger dig pigga ögon, fräsch hy, fin ansiktsform och starkare utstrålning. Rätt form och snitt på kläderna ger dig en smickrande figur och rätt stil på kläderna gör dem till en naturlig del av dig.

Kunskap om din färg och vad som är optimalt för dig – något som underlättar dina inköp och minimerar felköp. Du får kunskap om hur du bygger upp en planerad och funktionell garderob att utgår ifrån när modet förändras och du vill förnya dig. Samtidigt har du en garderob som alltid kommer att förstärka din personliga färgsättning, dina kroppsproportioner och din ansiktsform.

Färgkonsultation

Vi pratar om varför vissa färger passar dig bättre än andra och vi tar reda på vilka dina färger är. Du får lära dig hur du kan kombinera dina färger med varandra och på så sätt kunna utnyttja din garderob till max. Vi avslutar med att du får en makeup i dina färger. Med dig hem får du en färgkarta med dina färger.

Stilanalys

Vi tar reda på vilken din personliga stil är och utifrån den och din kroppsform pratar vi om hur du på bästa sätt framhäver din personlighet.  Vi går igenom hur man planerar en garderob så man kan mixa och match maximalt samt dina bästa val för glasögon, frisyr, smycken, och accessoarer för en komplett styling från topp till tå. Med dig hem får du ett stilhäfte med alla tips och råd.

Till stilanalysen får du ta med dig kläder, som du både gillar och aldrig använder, som vi sedan går igenom och tar reda på varför det är favoriten eller inte.

För mer information, prisuppgifter eller tidbokning hör av dig till Elin på 040-78926 eller på elin@studiob.se

Avbokning/ombokning av behandling måste ske minst 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök debiteras.

 

Kommentera