Naglar

Alla mår bra av välvårdade händer och vackra naglar Är du trött på att dina naglar alltid skivar sig och går sönder? Eller den eviga väntan på att de ska växa ut och bli långa? Tänk att kunna ha 10 långa naglar samtidigt. Jag arbetar med professionella produkter från Magnetic och CND och erbjuder dig snygga naglar där du kan låta dina händer visa vem du är.

Nagelförlänging

Naturligt vackra naglar som du själv väljer längd och form på allt för att du ska få de bästa naglar för dig. Naglarna byggs på tipp med gele. Välj mellan naturligt utseende eller franskmanikyr, färg, glitter eller dekorationer. Efter ca 4 veckor är det dags för ett återbesök för att fylla på dina naglar. Hur länge du kan vänta mellan dina besök beror på växttakten på dina egna naglar. Vid påfyllning filas längd och form efter önskemål och dina naglar fylls på med nytt material. Har du brutit en nagel, lagas detta givetvis. Skulle du bryta en nagel mellan dina besök är du alltid välkommen in för en lagning.

CND Shellac SHELLAC™

är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller i 14 + dagar. Shellac appliceras som ett nagellack men har hållbarheten av ett gelé och ger dig därför samtidigt en förstärkning av din egen nagel. Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära SHELLAC™ eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga. SHELLAC™ finns i ett hav av färger med allt från en klassisk röd till djupa och mörka vinterfärger och trendiga nudefärger. Varje säsong lanserar CND™ nya heta färger, som skapats i samarbete med aktuella modedesigners så att du alltid kan bära säsongens hetaste nageltrend.

För mer information eller frågor hör av dig till Elin på 040-78926 eller på elin@studiob.se. Din behandling kan du boka här.

Avbokning/ombokning av behandling måste ske minst 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök debiteras.

Lämna ett svar