Fransar

Att göra en ögonfransförlängning ger så mycket mer än bara längre ögonfransar. En ögonfransförlängning piffar till vilken tråkig måndagsmorgon som helst, du känner helt plötsligt ett annat kvinnligt självförtroende med dina flörtiga ögonfransar. Och tänk dig bara att slippa mascarakladdet under ögonen framåt eftermiddagen.

Volymfransar

Volymfransarna är tunnare än singelfransarna. Dessa fästs i knippen på 2-5 fransar i en solfjädersformation på en av dina egna fransar. Volymfransarna ger ett mer fjäderlikt och fluffigt resultat. Tack vare sin solfjädersformation kan man variera mer om du i dig själv har glesa eller korta fransar. För att få ett snyggt resultat av volymfransar är kvaliten och mängden av dina naturliga fransar avgörnade när det kommer till längd och fyllighet.

Singelfransar

Singelfransar eller klassiska fransar som de också kallas ger ett resultat som liknar det du får med mascara då fransarna blir tjockare. Fransarna fästes, en singelfrans på en av dina egna fransar. Detta ger ett väldigt jämt och perfekt resultat. För att få ett snyggt resultat av singelfransarna är kvaliten och mängden av dina naturliga fransar avgörnade när det kommer till längd och fyllighet.

Påfyllning

En påfyllning av fransarna rekommenderas efter 3-5 veckor. Hur länge fransarna håller är individuellt och påverkas av din naturliga växtcykel, hur du tar hand om fransarna och mycket annat Att veta hur lång påfyllning du ska boka kan vara knepigt. Vill du hålla dina fransar fylliga och snygga är det alltid bättre att boka tider med kortare mellanrum. Har du mindre än 20 fransar per öga kvar ska du alltid boka ett nytt set. Quickfix 30 min, på 30 minter hinner vi endast hinner fylla på lite. Passar om du vill fixa till fransarna lite inför helgen eller om du fått en lucka i dina fransar.

För mer information eller frågor hör av dig till Elin på 040-78926 eller på elin@studiob.se. Din behandling kan du boka här.

Avbokning/ombokning av behandling måste ske minst 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök debiteras.